Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát apróra vágjuk, majd a felét a húshoz rakjuk. Hozzáadjuk a rizst, tojást, sót, borsot, fokhagymát és az egyik csomag apróra vágott kaprot. Összeállítjuk, majd gombócokat formálunk belőle. A maradék hagymára pirospaprikát szórunk, kevés őrölt köményt, 1 gerezd zúzott fokhagymát adunk hozzá, kevés vizet, majd belerakjuk a gombócokat. Annyi víz legyen rajta, ami ellepi a gombócokat. Ha megfőtt, a levét behabarjuk a fele tejföl, fele tejszín habarással, amihez az apróra vágott kaprot hozzáadjuk. A gombócokkal visszatéve, összeforraljuk.