Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A pulykacombot kis kockákra vágom, megsózom, megborsozom, és lisztben megforgatom. A vajat megforrósítom, sárgára fonnyasztom rajta a megtisztított vöröshagymát és az összetört kapormagot. Ezután rádobom a húskockákat, és hirtelen, erős lángon lepirítom. Állandóan kevergetem, hogy le ne égjen. Amikor a húskockák már barnáspirosak, rálocsolom a konyakot, és azonnal meggyújtom. A láng elhamvadása után, ráöntöm a tejszínt és a fehérbort. Citromlével ízesítem, majd befedve, gyakori kevergetés közben, puhára párolom. Hozzáadom a közben megtisztított és felszeletelt gombát. Készre párolom. Csak az utolsó pillanatban keverem bele a finomra vágott kaprot, és felöntöm még egy kis tejszínnel.