Receptek Gyerekmenü Főételek Kapros cukkinifőzelék

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
1 kanál kristálycukor
2 gerezd fokhagyma
1 kanál étolaj
2 darab cukkini
2 kanál citromlé
½ l húsleves alaplé (leveskockából is lehet)
1 csokor friss kapor

Leírás

A meghámozott cukkinit kettévágjuk,magját kikaparjuk. Hasábokra szeletelve meglocsoljuk citromlével. Az olajból és a lisztből zsemleszínű rántást készítünk. Beletesszük a zúzott fokhagymát, a cukkinit és az apróra vágott kapor felét. 2-3 percig pirítjuk, majd felengedjük a hideg levessel, megszórjuk pici cukorral, és takarék lángon puhára főzzük. Tálalás előtt rászórjuk a maradék kaprot.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4