Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A négy kicsi csirkemellet lebőrözzük, kettévágjuk, az így kapott nyolc húsdarabot laposra verjük, nagyon kicsit megsózzuk, majd 4 dkg Rámán, mindkét oldalukat átsütjük. Leöntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje, hozzáadjuk a húsleveskockát, vagy a vegetát és a finomra vágott kaprot. Fedő alatt, puhára pároljuk, ez idő alatt a tejet, a hús magába szívja, csak a kellemes kapros mártás marad. Tálalás előtt, pár csepp citromlével savanyítjuk. Egy kanálnyi pirospaprikát keverünk bele és tejszínnel gazdagítjuk. Párolt rizzsel tálaljuk.