Receptek Gyerekmenü Főételek Kapros babfőzelék

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
8 dkg finomliszt
2 dl tej
6 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
1 csipet ételízesítő
3 doboz vörösbab konzerv
1 csipet friss kapor

Leírás

A vörösbabot leöblítjük és leszárítjuk. Vajon megfuttatjuk a hagymát és hozzáadjuk a babot. Fűszerezzük és megszórjuk liszttel. Felengedjük forró tejjel és tejszínnel dúsítjuk. Alaposan kiforraljuk és utánaízesítünk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4