Receptek Levesek Káposztaleves

Hozzávalók

5 dkg finomliszt
1 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
30 dkg füstölt virsli
1 csomag vegyes zöldség
1 kk őrölt pirospaprika
75 dkg kínai kel
3 kanál finomliszt

Leírás

A kelkáposztát felaprítjuk és leforrázzuk. A káposztalevét fele részt vízzel feltesszük forrni, hozzáadjuk a kockázott vegyes zöldséget, majd ha megfőtt a lisztből, olajjal rántást készítünk, egy csipetnyi pirospaprikát is teszünk hozzá, majd a leves alaphoz tesszük. Beletesszük a karikára vágott virslit, a felaprított hagymát és a káposztát, sót. Amikor elkészült a levesünk, tehetünk hozzá egy kis tejfölt is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4