Receptek Saláták Káposzta saláta kaporral

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 kanál kristálycukor
5 kanál ecet
1 fej káposzta
1 marék friss kapor

Leírás

A káposztát vékony csíkokra vágjuk, vagy legyaluljuk. Enyhén besózzuk. 5-10 perc elteltével, ha már levet eresztett, kifacsarjuk. Víz, cukor, ecet keverékéből, salátalevet készítünk. A kaporral megszórjuk. A káposztát belerakjuk. Lehetőleg zárható dobozba, vagy befőttes üvegbe tegyük, mert 1-2 napig össze kell érni az ízeknek. Hűtőbe tegyük. Több napig is eltartható, zárt edényben.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4