Receptek Gyerekmenü Főételek Káposzta főzelék paradicsomosan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 fej káposzta
1 csipet ételízesítő
4 dl paradicsomlé
8 kanál finomliszt

Leírás

A káposztát megmosom, és laskára vágom. Nem aprózom nagyon fel. A hagymát apróra vágom, és egy nagy edényben, olajon üvegesre pirítom. Hozzáadom a káposztát, kicsit megsózom, hogy levet eresszen, majd a saját levében főzöm. Amikor a káposzta megpuhult (nem kell nagyon puha legyen, jó ha kissé ropogós), hozzákeverem a paradicsompürét. Borsozom, aztán még egy kicsit összefőzöm, és kész is. Világos, vajas rántással sűrítem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4