Receptek Főételek Húsos ételek Káposzta bográcsban

Hozzávalók

2 kávéskanál tengeri só
1 adag vöröshagyma
5 dkg zsír
80 dkg káposzta
1 ízlés szerint őrölt kömény
50 adag sertés lapocka

Leírás

A káposztát vékonyan felszeletelem, a húst apró kockára vágom, a vöröshagymát felkockázom. A zsírt a vöröshagymával, a bográcsban megfonnyasztom, a fűszereket rászórom, majd a húst is ráteszem. Mint a pörköltet megfőzöm, amikor ez már majdnem kész, rászórom a káposztát, felöntöm annyi vízzel hogy ellepje és készre főzöm. Friss kenyérrel, nagyon finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4