Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Kanizsai rakott hús

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 dl tejföl
2 darab vöröshagyma
1 kg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
80 dkg sertés tarja
10 dkg zsír
2 dl száraz fehérbor
2 darab babérlevél
10 dkg trappista sajt
1 csipet ételízesítő
1 fej karfiol
2 dl alaplé

Leírás

A karfiol rózsáira szedjük, és sós, forró vízben puhára pároljuk. A burgonyát megpucolva, vékony karikára vágjuk, és ráhelyezzük a babérlevelet. A felét zsírral kikent tűzálló edénybe rakjuk, megsózzuk borsozzuk. Ráhelyezzük a karikára szeletelt hagymafelét, és erre a hússzeleteket, majd a kimaradt anyagokat szépen sorjában rátesszük. Megsózzuk, borsozzuk, és a krumplival betakarjuk. Rárakjuk a karfiolrózsákat. Leöntjük a fehérborral és a csontlével. Meglocsoljuk olvasztott zsírral, majd lefedve puhára pároljuk, 45-50 percig, a sütőben. Ezután tejföllel meglocsoljuk, és reszelt sajttal megszórjuk. Tetejét kissé lepirítjuk. Forrón tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 5ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 5ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 5ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 5ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4