Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tejet mikróban meglangyosítom. Egy bögrébe beleöntöm a szárított élesztőt, teszek hozzá egy kis kanál cukrot és kb. 1 dl tejjel felöntöm. Elkavarom, majd állni hagyom, hogy kicsit felhabosodjon. Közben kimérem a lisztet, cukrot, megolvasztom a vajat, jól megmosom a citromot és lereszelem a héját. Az összes hozzávalót egy nagy keverőtálba teszem és konyhai mixerrel bedagasztom. Előbb lassú, majd gyorsabb fokozaton, összesen 6-8 percig dagasztom. Ketté osztom, majd az egyik felébe belerakom a kakaót és egy kevés olajat. Letakarom konyharuhával, majd meleg helyen, 45 percig kelni hagyom. Kivajazott, kilisztezett formába töltöm a tésztákat és újabb fél órát kelesztem, meleg helyen. A tetejét lekenem 1 tojás sárgájával. Előmelegített sütőben, 180 fokon megsütöm.