Receptek Levesek Kakukkfűves gombaleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál finomliszt
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
2 darab húsleveskocka
1 csokor szárított kakukkfű
10 dkg zsír
50 dkg csiperkegomba
1 kk őrölt pirospaprika
1 darab fehérrépa
1 csipet ételízesítő
1 darab sárgarépa

Leírás

A gombát és a zöldségeket tetszőlegesen daraboljuk fel, és hagymás zsíron pároljuk meg. Szórjuk meg a fűszerekkel, és fedő alatt pároljuk puhára. Ha megpárolódtak a zöldségek, akkor szórjuk meg liszttel, és keverjük el. Forrásban lévő vízzel engedjük fel, és forraljuk ki. Kevés tejszínnel dúsítsuk, tálalás előtt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4