Receptek Főételek Húsos ételek Kakukkfűves csirkecomb pirított gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab citrom
½ fej vöröshagyma
1 marék szárított kakukkfű
1 marék friss petrezselyem
4 darab csirkecomb
60 dkg csiperkegomba
1 marék metélőhagyma
1 marék friss bazsalikom

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk, majd lehúzzuk a bőrét, sózzuk és meghintjük borssal. A kakukkfűvet és a citromhéjat felaprítjuk, majd bedörzsöljük vele a csirkecombokat. A gombákat felaprítjuk. A hagymát felaprítjuk és egy serpenyőben, kevés olajon megfuttatjuk. Rádobjuk a gombákat és összepirítjuk. Fűszerezzük zölfdfűszerekkel, sóval és borssal. Közben, egy serpenyőben olajat melegítünk, majd belerakjuk a csirkecombokat és egyenletesen sütjük, 5-6 percig, mindkét felüket. Ha a gomba megpirult, akkor lehet is tálalni. A pirított gombából talapzatot készítünk és rárakjuk a sült csirkecombot.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4