Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkecombokat kicsontozzuk, majd lehúzzuk a bőrét, sózzuk és meghintjük borssal. A kakukkfűvet és a citromhéjat felaprítjuk, majd bedörzsöljük vele a csirkecombokat. A gombákat felaprítjuk. A hagymát felaprítjuk és egy serpenyőben, kevés olajon megfuttatjuk. Rádobjuk a gombákat és összepirítjuk. Fűszerezzük zölfdfűszerekkel, sóval és borssal. Közben, egy serpenyőben olajat melegítünk, majd belerakjuk a csirkecombokat és egyenletesen sütjük, 5-6 percig, mindkét felüket. Ha a gomba megpirult, akkor lehet is tálalni. A pirított gombából talapzatot készítünk és rárakjuk a sült csirkecombot.