Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát megpucoljuk, majd félfőre (félbe, majd szeletekre) vágjuk. Takarék lángon vajon, vagy olajon (lehet olíva is) megdinszteljük. A fokhagymát vékony szeletekre vágjuk és a már kész hagymára tesszük, majd megszórjuk a liszttel. Picit átforgatjuk, majd fokozatosan adagoljuk bele a folyadék 3/4 részét. Beletesszük a kockára vágott krumplit, majd annyi vízzel, vagy húslevessel öntjük fel, hogy a krumplit ellepje. Amikor a krumpli már majdnem megfőtt, beletesszük a fűszereket (kakukkfüvet picit elmorzsolva). Alaposan leturmixoljuk és tejszínnel dúsítjuk.