Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Igazából minden a piskótán múlik. Ha az sikerül, nem tudod elrontani. Először is készítsük el a piskótatésztát. A tojások sárgáját és fehérjét válasszuk külön. A sárgáját a kristálycukorral keverjük habosra, majd apránként keverjük bele a lisztet is, amelyben előzőleg egy kanál reszelt citromhéjat is elkevertünk. A fehérjéből kemény habot verünk, és finoman beledolgozzuk a masszába, a vízzel együtt. Egy tepsit kenjük ki vajjal, és béleljünk ki sütőpapírral. Öntsük bele a masszát, majd tegyük előmelegített sütőbe, és süssük 15 percig. Ha megsült, óvatosan húzzuk le a piskótáról a sütőpapírt, amíg még meleg, majd tekerjük fel roládformára. Csomagoljuk vissza a sütőpapírba, vagy egy konyharuhába. Ezután verjük fel a tejszínt, és adjunk hozzá habkeményítőt, kakaót, porcukrot. Óvatosan csavarjuk szét a roládot, és vegyük le róla a papírt. Kenjük meg tejszínhabbal. Csavarjuk össze, és tegyük hűtőbe. 1 óra elteltével, szeletekre vágva tálaljuk.