Hozzávalók

2 dl tej
3 kanál víz
15 dkg kristálycukor
4 dl tejszín
1 csomag zselatin
3 kanál kakaópor
1 darab vanília

Leírás

A zselatint csomómentesre keverem, 3-4 evőkanál vízzel, majd hozzákeverem a tejszínt, a tejet, a cukrot és a vanília kikapart magját. Folyamatos kevergetés mellett, felforralom a keveréket és beledobom a maradék vaníliarudat is. Amint felforrt a krém, tálkákba adagolom, majd miután szoba-hőmérsékletűre hűlt, beteszem a hűtőbe, legalább 3 órára. Kakaóval leszórom, amikor tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4