Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőt 180 °C-ra (légkeverésesnél 165 °C-ra) előmelegítjük. A formát kivajazzuk és zsemlemorzsával alaposan megszórjuk. A tojást habosra keverjük a kristálycukorral. Hozzákeverjük a vizet, az olajat, a tejfölt és a kakaót. Csomómentesre összedolgozzuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a szódabikarbónával, majd az előzőekhez keverjük. A masszát a formába adagoljuk és a forró sütőben, kb. 50 perc alatt megsütjük. (Tűpróba.) A sütőből kivéve, 10 percig állni hagyjuk a formában, majd kiborítjuk rácsra vagy egy tálra. Porcukorral meghintve tálaljuk.