Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Összekeverjük a lisztet, kakaót, a sütőport, sóval, szódabikarbónával. Külön tálba, a tojást, a cukrot, a vaníliás cukrot és a vajat tesszük, majd robotgéppel összedolgozzuk. (Szokás a tojást, a cukorral először habosra, vagy csak simán a tojást habosra verni, de én ezzel nem szoktam bajlódni.) A vajas-cukros keverékhez, hozzáadjuk fokozatosan a lisztes keveréket és a tejet. (Én két körben szoktam, fele tej és fele liszt, majd a maradék tej és maradék liszt, így könnyebb elkeverni.) A tetejére díszítésnek, áfonyaszemeket teszünk.