Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat kettéválasztom, és a fehérjét kemény habbá verem. A margarint, a cukorral jól kikeverem. Keverés közben, egyesével hozzáadagoljuk a tojások sárgáját. Hozzáadjuk a vizet, majd a lisztet, sütőport, a kakaóport, és simára keverjük. A végén lazán beleforgatjuk, az előzőleg kemény habbá vert tojásfehérjét. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát, és előmelegített sütőben, készre sütjük A sűrített tejet, lassú tűzön addig főzzük, amíg kicsit karamellizálódik, majd langyosra hűtjük. Elkezdjük felverni a tejszínt, és mikor már félig készen van, akkor folyamatos keverés közben, belecsurgatjuk a karamellizált sűrített tejet. Ezzel keményre verjük. A margarint, a tejet és a csokoládét felmelegítjük, amíg nem kezd sűrűsödni, majd levesszük a tűzről. Simára keverjük és langyosra hűtjük. A tésztánkat lapjában félbevágjuk, és a krém felét rákenjük a tésztánk alsó felére. Rácsurgatjuk a máz egy részét. A maradék krémet rákenjük. A tészta másik felét ráhelyezzük. Tetejére rákenjük a maradék mázat. Egy éjszakára, tanácsos hideg helyen pihentetni. A süteményt, elfogyasztás előtt, tanácsos egy nappal előbb elkészíteni, mert még az íze is sokkalta finomabb. Hullala habtejszínt használtam, mert ehhez nem kell zselatint raknom, mint a másik habtejszínekhez. Aki másfajta habtejszínt használ, tanácsos zselatin alkalmazása.