Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az élesztőt, a 1 dl tejben, kis cukorral felfuttatom. A hozzávalókat összekeverem úgy, hogy a legvégén a margarint keverem hozzá, majd dagasztom.(Nekem elég sűrű, könnyen kezelhető tészta lett, amihez a nyújtásnál nem kellett plusz lisztet használnom.) Kb. fél óra múlva két részre veszem, vékonyra nyújtom, megkenem olvasztott margarinnal, majd bőven megszórom kakaó és cukor keverékével. Szorosan feltekerem és éles késsel, 1,5-2 cm-es részekre szeletelem. A csigák oldalát margarinnal kenem meg, a tetejét tojássárgás-vanília cukros tejjel locsolom meg sütés előtt és sütés végén.