Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az élesztőt langyos, cukros tejbe morzsoljuk, a tetejét megszórjuk liszttel, és meleg helyre rakjuk. A lisztet alaposan összedolgozzuk a vajjal, két tojássárgájával, a natúr joghurttal, reszelt citrom- és narancshéjjal, a felfuttatott élesztővel és egy csipet sóval. Meleg helyre tesszük, keleszteni. A megkelt tésztát lisztezett deszkán, téglalap alakúra nyújtjuk. Megszórjuk a kakaó és a porcukor keverékével, feltekerjük, és ujjnyi vastag szeleteket vágunk belőle. A tekercseket kivajazott tepsibe helyezzük, megkenjük vízzel kikevert tojással, és 180 °C-os, előmelegített sütőben, kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.