Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
Az egyik legfontosabb dolog az előkészületnél, hogy nem hideg, hanem szoba hőmérsékletű hússal kell ...
Az egyik legfontosabb dolog az előkészületnél, hogy nem hideg, hanem szoba hőmérsékletű hússal kell dolgoznod, erre figyelj. A melleket mosd meg, szedd le róluk a felesleges részeket, majd sózd és borsozd mindkét oldalukat. Ezután ejts néhány, egymást keresztező vágást a bőrön. Egy serpenyőben forrósítsd fel a vajat, majd a bőrös oldalával lefelé kezdd el sütni a húst, közepes lángon. A fokhagymát nyomd össze, és a rozmaringgal együtt dobd a serpenyőbe. Ha a hús félig megpirult, fordítsd meg, hogy a másik felén is süljön. Ismételd meg ezt a folyamatot, utána vedd le a tűzről. Arra figyelj, hogy nem kell teljesen átsülnie, a belseje maradjon egy kicsit rózsaszínes, úgy lesz az igazi. Köretnek készíthetünk mellé párolt zöldséget és a szaftból készítsünk mellé pecsenyelevet.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.