Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 szál friss rozmaring
2 darab kacsamell
3 gerezd fokhagyma

Leírás

Az egyik legfontosabb dolog az előkészületnél, hogy nem hideg, hanem szoba hőmérsékletű hússal kell dolgoznod, erre figyelj. A melleket mosd meg, szedd le róluk a felesleges részeket, majd sózd és borsozd mindkét oldalukat. Ezután ejts néhány, egymást keresztező vágást a bőrön. Egy serpenyőben forrósítsd fel a vajat, majd a bőrös oldalával lefelé kezdd el sütni a húst, közepes lángon. A fokhagymát nyomd össze, és a rozmaringgal együtt dobd a serpenyőbe. Ha a hús félig megpirult, fordítsd meg, hogy a másik felén is süljön. Ismételd meg ezt a folyamatot, utána vedd le a tűzről. Arra figyelj, hogy nem kell teljesen átsülnie, a belseje maradjon egy kicsit rózsaszínes, úgy lesz az igazi. Köretnek készíthetünk mellé párolt zöldséget és a szaftból készítsünk mellé pecsenyelevet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.08.
Rendelj most
9ó 12p
h n ó p mp
Tesco eper
500 g (1 kg=1978 Ft)
-34%
1499 Ft
989
Ft
Tesco eper
Az ajánlat érvényes2025.04.08.
Rendelj most
9ó 12p
h n ó p mp
Jonagold alma
-40%
749 Ft
445
Ft/kg
Jonagold alma
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4