Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst megmossuk és egy kuktába tesszük. Szárnyas fűszerrel, rozmaringgal, sóval, borssal fűszerezzük. Mellé teszünk 2 megtisztított, négybe vágott vöröshagymát és ráöntünk 2 nagy pohár vizet. Lezárjuk a kuktát és ha elkezd sisteregni, takaréklángon, 30 percig főzzük. Ha lejárt az idő, a kuktát a mosogatóba tesszük, hideg vizet engedünk rá és ha kiment belőle a forró gőz, levesszük a tetejét. Kivesszük a kacsacombokat a kuktából és egy kiolajozott tepsibe tesszük. Mellé rakunk egy négybe vágott almát, 2 megtisztított és négybe vágott vöröshagymát, valamint néhány fokhagymagerezdet. A kuktában maradt lével bőségesen meglocsoljuk. Még egy kis fűszert szórunk a húsra, majd ezüstpapírral lefedjük a tepsit és betesszük a sütőbe. 200 fokon, kb. 40 percig sütjük, majd leszedjük az ezüstpapírt és még 30 percig sütjük, egészen addig, amíg a hús teteje piros lesz. Közben, a pecsenyelével locsolgatjuk.