Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 gerezd fokhagyma
4 darab vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab alma
6 darab kacsacomb

Leírás

A húst megmossuk és egy kuktába tesszük. Szárnyas fűszerrel, rozmaringgal, sóval, borssal fűszerezzük. Mellé teszünk 2 megtisztított, négybe vágott vöröshagymát és ráöntünk 2 nagy pohár vizet. Lezárjuk a kuktát és ha elkezd sisteregni, takaréklángon, 30 percig főzzük. Ha lejárt az idő, a kuktát a mosogatóba tesszük, hideg vizet engedünk rá és ha kiment belőle a forró gőz, levesszük a tetejét. Kivesszük a kacsacombokat a kuktából és egy kiolajozott tepsibe tesszük. Mellé rakunk egy négybe vágott almát, 2 megtisztított és négybe vágott vöröshagymát, valamint néhány fokhagymagerezdet. A kuktában maradt lével bőségesen meglocsoljuk. Még egy kis fűszert szórunk a húsra, majd ezüstpapírral lefedjük a tepsit és betesszük a sütőbe. 200 fokon, kb. 40 percig sütjük, majd leszedjük az ezüstpapírt és még 30 percig sütjük, egészen addig, amíg a hús teteje piros lesz. Közben, a pecsenyelével locsolgatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.08.
Rendelj most
9ó 12p
h n ó p mp
Tesco eper
500 g (1 kg=1978 Ft)
-34%
1499 Ft
989
Ft
Tesco eper
Az ajánlat érvényes2025.04.08.
Rendelj most
9ó 12p
h n ó p mp
Jonagold alma
-40%
749 Ft
445
Ft/kg
Jonagold alma
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4