Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 gerezd fokhagyma
4 darab vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab alma
6 darab kacsacomb

Leírás

A húst megmossuk és egy kuktába tesszük. Szárnyas fűszerrel, rozmaringgal, sóval, borssal fűszerezzük. Mellé teszünk 2 megtisztított, négybe vágott vöröshagymát és ráöntünk 2 nagy pohár vizet. Lezárjuk a kuktát és ha elkezd sisteregni, takaréklángon, 30 percig főzzük. Ha lejárt az idő, a kuktát a mosogatóba tesszük, hideg vizet engedünk rá és ha kiment belőle a forró gőz, levesszük a tetejét. Kivesszük a kacsacombokat a kuktából és egy kiolajozott tepsibe tesszük. Mellé rakunk egy négybe vágott almát, 2 megtisztított és négybe vágott vöröshagymát, valamint néhány fokhagymagerezdet. A kuktában maradt lével bőségesen meglocsoljuk. Még egy kis fűszert szórunk a húsra, majd ezüstpapírral lefedjük a tepsit és betesszük a sütőbe. 200 fokon, kb. 40 percig sütjük, majd leszedjük az ezüstpapírt és még 30 percig sütjük, egészen addig, amíg a hús teteje piros lesz. Közben, a pecsenyelével locsolgatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4