Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
3 dl habtejszínt kemény habbá verünk, közben 6 dl natúr joghurtot, 3 ek. kristálycukorral és 1 cs. vaníliás cukorral, egy edényben elkezdünk melegíteni, ameddig a cukrok fel nem oldódnak (de nem forralom). Ha ez kész, kevés vízben feloldok 1 cs. zselatint, és a joghurthoz keverem. Óvatosan beleforgatom a tejszínhabot a joghurtba. Egy tortaformát folpack-kal kibélelek, alulra babapiskótát teszek, és a joghurtos keveréket beletöltöm. Ízlés szerinti gyümölcsöket teszek bele. 1-2 órára hűtőbe teszem, majd tejszínhabbal tálalom.