Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát sós vízben kifőzzük. Miután a tésztát megfőztük és lecsepegtettük, egy nagy tálba tesszük és hagyjuk kicsit kihűlni. Ezután a joghurtot, reszelt sajtot valamint egy csipet sót és borsot teszünk rá. Ráfacsarjuk negyed citrom levét. Ezt az egyveleget, nyakon öntjük a doboz joghurttal és jól összekeverjük. Amennyiben túl savanyúnak éreznénk, akár kevéske cukrot is rakhatunk bele, bár véleményem szerint, éppen jó lesz, mindenféle édesítőszer nélkül is. A tetejét megszórjuk a rukkolával, koktélparadicsommal, esetleg egy kevés sajttal. Lehűtve tálaljuk!