Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A 3 joghurtot és a 3 evőkanál cukrot egy edénybe tesszük, és elkezdjük melegíteni. Amíg a joghurt melegszik, addig a zselatint 1 dl meleg vízzel összekeverjük. A joghurthoz öntjük, és kavargatás mellett felforraljuk. Ha felforrt, félretesszük hűlni. A babapiskótákat kb. 1 cm-es kis darabokra szeleteljük Ha ez is kész, akkor 2 dl hideg tejbe beletesszük a tejszínhabport, a habfixálót, és robotgéppel kemény habbá felverjük. A felvert habhoz hozzákeverem a kihűlt joghurtos krémet, majd a babapiskótát is. Egy őzgerincformát (vagy bármilyen más kisebb sütőformát, amink van) kibélelünk alufóliával, és beleöntjük a joghurtos szelet masszáját. Az egészet 2-3 órára betesszük a hűtőbe. Ezt követően, kivesszük a hűtőből a formát. Az így elkészült joghurtos süteményt, az alufóliával együtt kiemeljük a formából, és kicsomagoljuk. A joghurtos süteményt, egy éles késsel most már szépen fel tudjuk szeletelni. Kakaóval meghintve tálaljuk.