Receptek Saláták Joghurtos-majonézes kukorica

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 tubus majonéz
2 kanál mustár
3 kanál natúr joghurt (natúr)
2 pohár tejföl (20%-os)
1 kg csemegekukorica konzerv

Leírás

Egy kisebb salátástálban, elkeverjük a tejfölt a majonézzel és a mustárral. Ízlés szerint, fűszerezzük kevés sóval és borssal. A kukoricát szitába tesszük, így kevés leve lefolyik. Ezután hideg vízzel alaposan leöblítjük, majd ismét lecsepegtetjük. A kukoricát az öntetbe keverjük, megkóstoljuk, szükség szerint utóízesítjük. Hűtőszekrényben tároljuk, fogyasztásig.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4