Receptek Főételek Húsos ételek Joghurtban pácolt sertéskaraj

Hozzávalók

1 mk tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
4 dl natúr joghurt
1 csipet fűszersó
8 szelet sertéskaraj
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A karajszeleteket kiklopfoljuk és fűszerezzük, majd natúr joghurtba fektetjük és egy napig állni hagyjuk. Másnap kiszedjük a pácból a hússzeleteket és forró serpenyőbe rakjuk, amibe előtte 3-4 kanálnyi olajat öntünk. Mindkét felét szépen megsütjük, 4-5 perc alatt. Köretnek friss saláta, vagy burgonya is tökéletes.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4