Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gombát vékony szeletekre vágjuk, sóval, borssal, rozmaringgal ízesítjük, és grillezzük.
A paradicsomokat megszórjuk oregánóval és bazsalikommal, majd grillezzük, épp csak addig, hogy színt kapjanak, és a levük csorogni kezdjen.
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk és grillezzük. Forró tányérra tesszük és alufóliával lefedjük, így pihentetjük kb. 5 percig, hogy belül átpuhuljon.
Keverjük össze a szósz hozzávalóit – a joghurtot, a lime levét és reszelt héját, az apróra vágott mentát, a sót és a borsot. Tegyük 20 percre hűtőszekrénybe.
A steakeket joghurtszósszal, grillezett paradicsommal és sült gombával tálaljuk.