Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Ha van kenyérsütőd otthon, dobáld bele, keleszd meg. Ha nincs, akkor készíts kelt tésztát. Ha megkelt, gyúrd át, picit hagyd állni. Ujjnyi vastagra nyújtsd, sütőpapírral bélelj ki tepsit, és vastagon olajozd meg. Készítsd el a buktákat, szorosan, egymás mellé, majd kend át mindegyiket olajjal. 220 fokon barnára süsd meg (az időt nem tudom, bocsi, hogy meddig, be szoktam kukkolni a sütőbe), és mikor kiszeded a tepsit, még egyszer olajozd a tetejüket, és takard le konyharuhával. Nyugi, a sok olajozástól mégsem lesz túlságosan tocsogós, hanem foszlós és illatos lesz a bukta! Jó étvágyat hozzá!