Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet elkeverjük a sütőporral, sóval, cukorral és elmorzsoljuk a vajjal, vagy sütőmargarinnal. Közben hozzáadjuk a tojást és a tejfölből annyit, hogy puha tészta legyen. Ha túl lágy lett, akkor hűtőbe tesszük. Ha még akkor is puha, nem baj, több liszttel nyújtjuk ki. A tészta alá ne sajnáljuk a lisztet nyújtáskor, mert különben leragad. Nagyon vékonyra nyújtjuk ki, sütésnél a duplája lesz. Kerek formákat szaggatunk belőle, és kizsírozott, vagy sütőmargarinozott, kikent tepsiben, sütőben megsütjük. A tészta felét kiszaggatás után megszurkáljuk egy-két helyen, és ezek lesznek az isler alsó részei. Amikor kihűltek a formák, lekvárt, vagy valamilyen más krémet rakunk 2 forma közé. Tetejét csokimázzal kenhetjük meg. Csokimázhoz az étcsokit kb.1/2 dl tejjel, kevés cukorral felolvasztjuk. Forraljuk, és ha egy csöppet egy pohár vízbe teszünk és egyben marad, akkor már jó. Ha lekvárral nem kenjük meg, akkor csak simán csokival kenjük.