Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet nagyon gyorsan összemorzsoljuk, a hideg vajjal. (Praktikus a vajat apróbb kockákra vágni és úgy adni a liszthez.) Minél gyorsabban dolgozva, a porcukorral és a tojássárgájával egybegyúrva a lisztes morzsát, sima tésztát gyúrunk, amit hűtőgépben, kb. 1 órát pihentetünk. A tésztát ezután, lisztezett deszkán, 2-3 milliméter vastagra nyújtjuk. Pogácsaszaggatóval, korongokat szaggatunk belőle. A tésztakorongokat sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és 10-12 perc alatt, 170-180 fokos sütőben megsütjük. A megsült korongokból kettőt-kettőt, barack- vagy málnalekvárral összeragasztunk. A süteményeket, olvasztott csokival vonjuk be.