Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kivajazunk egy tűzálló tálat, és egymás mellé belefektetünk 8 közepes nagyságú, alulról besózott csirkecombot. 20 percre a sütőbe tesszük, majd megkenjük a mártással. Diónyi vajon, vagy ráma margarinon üvegesre sütünk egy kis kanálnyi reszelt vöröshagymát, hozzáadunk 3/4 dl ketchupot, 1 dl fehér bort, egy kávéskanálnyi mustárt, egy gerezd tört fokhagymát, egy kiskanál mézet, kakukkfűvet, sót, törött borsot és - ha van - mokkáskanálnyi Worcestershire mártást. Néhány perces forralás után, a félig sült csirkecombokat ezzel megkenjük, és a sütőbe visszatéve, sötétpirosra sütjük. Vigyázzunk, a máztól könnyen odakap, de ha eltaláljuk a kellő szint, csodálatosan ízesített pecsenyét tálalhatunk! Friss salátával tálaljuk.