Húsvéti leves

Hozzávalók

500 g parasztkolbász
1 csomó friss petrezselyem
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 tk
egész fekete bors
2 darab babérlevél
5 szem szegfűbors
2 tk szárított majoranna
őrölt fekete bors
500 ml víz

Elkészítés

1

Tegye a következő hozzávalókat egy lábasba: megmosott fehér kolbász; megtisztított és meghámozott leveszöldség; csomó petrezselyem; megmosott, de nem meghámozott hagyma és fokhagymagerezd; szárított vargánya; fűszerek.

2

Adjon hozzá két liter vizet, és forralja fel. A keletkező habot távolítsa el, a lángot vegye kisebbre, majd fedje le a lábast, és főzze további negyven percig. Utána vegye le a tűzről 10 percre, majd szűrje át a levest egy másik lábasba. Adjon hozzá majoránnát és frissen őrölt borsot, majd keverje meg, és adja hozzá a kovászt is.

3

Folyamatos kevergetés mellett forralja fel, majd alacsony lángon főzze tovább 1-2 percet. Szeletelt kolbásszal, főtt tojással és szárított majoránnával tálalja.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
15 perc
Italok
2 3 4