Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A karfiolt megmossuk, megpároljuk, de nem túl puhára, mert sütés közben még puhul. A darált húst a szósz alappal elkészítjük, mintha spagettihez készítenénk, csak 3 helyett 2 dl vizet használunk. Így sűrűbb a massza. Ezután veszünk egy tűzálló tálat, amibe a karfiol felét beletesszük és villával összenyomkodjuk. Rátesszük a darált húst és a tetejére a maradék karfiolt. Végül meglocsoljuk a tojással, összekevert tejföllel. Letakarjuk alufóliával és amikor látjuk, hogy kezd a tálban forrni az étel, levesszük a fóliát és tovább sütjük. Akkor van kész, ha megbarnul kicsit a tejföl.