Hozzávalók

5 gerezd fokhagyma
10 dkg vöröshagyma
2 darab burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab zöldpaprika
1 csokor friss petrezselyem
40 dkg sertéscomb
1 darab zellergumó
3 darab fehérrépa
1 csipet ételízesítő
1 darab karalábé
3 darab sárgarépa
½ fej kínai kel
40 dkg marha csont (húsos)

Leírás

4 literes fazékba, felteszünk 2 liter vizet forralni. Beletesszük a húsos csontot, 5 dkg vöröshagymát, 1 gerezd fokhagymát, negyed csomag szemes borsot, negyed csomag fűszerköményt és 2 db babérlevelet. Vegyes zöldségként, kell a húsleveshez néhány zöldség is. Burgonya, zöldpaprika, paradicsom, kelkáposzta, zeller, karalábé, gyökér, sárgarépa. Enyhén sózzuk és kb. 2 órát főzzük. Közben, apró kockára feldaraboljuk a sertéscombot, a kövér részeket levágjuk, majd feltesszük pörköltnek, a megmaradt 5 dkg vöröshagymával. Fűszerezzük és készre főzzük. A fazékban megfőtt alapanyagot leszűrjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4