Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
4 literes fazékba, felteszünk 2 liter vizet forralni. Beletesszük a húsos csontot, 5 dkg vöröshagymát, 1 gerezd fokhagymát, negyed csomag szemes borsot, negyed csomag fűszerköményt és 2 db babérlevelet. Vegyes zöldségként, kell a húsleveshez néhány zöldség is. Burgonya, zöldpaprika, paradicsom, kelkáposzta, zeller, karalábé, gyökér, sárgarépa. Enyhén sózzuk és kb. 2 órát főzzük. Közben, apró kockára feldaraboljuk a sertéscombot, a kövér részeket levágjuk, majd feltesszük pörköltnek, a megmaradt 5 dkg vöröshagymával. Fűszerezzük és készre főzzük. A fazékban megfőtt alapanyagot leszűrjük.