Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A megmosott húst tegyük egy lábosba és öntsük fel, 600 ml hideg vízzel. Sózzuk meg, adjuk hozzá a megpucolt egész hagymát, a babérlevelet, a borsot és a szegfűszeget, forraljuk fel, majd kis lángon főzzük, kb. 90 percig. Ha igényli, öntsünk meg hozzá egy kevés vizet. A kész levest szűrjük le. A zellert, a sárgarépát és az újhagymát pucoljuk meg, majd az összes zöldséget szeleteljük finomra és pirítsuk meg, a serpenyőben felhevített olajon. Ha kész, ezt is adjuk a leveshez, majd főzzük azt újabb 10 percig. Utána még egyszer sózzuk meg, szórjuk meg az ételízesítővel és tálaljuk.