Receptek Levesek Húsleves tésztával

Hozzávalók

1 fej vöröshagyma
1 tk étolaj
1 darab sárgarépa
1 darab vöröshagyma
2 darab egész szegfűszeg
2 darab babérlevél
1 tk ételízesítő
1 darab zellergumó
250 g marha hátszín
3 szem őrölt fekete bors

Leírás

A megmosott húst tegyük egy lábosba és öntsük fel, 600 ml hideg vízzel. Sózzuk meg, adjuk hozzá a megpucolt egész hagymát, a babérlevelet, a borsot és a szegfűszeget, forraljuk fel, majd kis lángon főzzük, kb. 90 percig. Ha igényli, öntsünk meg hozzá egy kevés vizet. A kész levest szűrjük le. A zellert, a sárgarépát és az újhagymát pucoljuk meg, majd az összes zöldséget szeleteljük finomra és pirítsuk meg, a serpenyőben felhevített olajon. Ha kész, ezt is adjuk a leveshez, majd főzzük azt újabb 10 percig. Utána még egyszer sózzuk meg, szórjuk meg az ételízesítővel és tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4