Receptek Főételek Húsos ételek Húsleves skót módra

Hozzávalók

2 kanál tengeri só (+1 csipet)
2 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab sárgarépa
1 darab zellergumó
1 csipet ételízesítő
1 darab petrezselyemgyökér
1 darab karalábé
1 darab póréhagyma
1 kg egész tyúk
1 csomag cérnametélt

Leírás

Két liter vízben, feltesszük főni a tyúkot, a sóval, borssal, borsóval és két óra hosszat főzzük. Ezután beletesszük az apró kockákra vágott zöldséget és hagymát. További 30 percig főzzük, amíg minden puha nem lesz. A tetejére petrezselymet szórunk. Külön kifőtt tésztával tálaljuk, a levest.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4