Receptek Főételek Húsos ételek Húsgombócok kapormártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
3 dl tej
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma (reszelve)
5 dkg vaj
3 dl tejszín
2 marék zsemlemorzsa
1 csipet ételízesítő
50 dkg darált sertéshús
½ csokor friss kapor (aprított)
2 kanál finomliszt

Leírás

A darált húst összedolgozzuk a reszelt vöröshagymával, fokhagymával és a fűszerekkel. Hozzáadjuk a tojást és a zsemlemorzsát. Alaposan összedolgozzuk, és kigombócoljuk. Egy edényben vizet forralunk, és kifőzzük benne a gombócokat. Közben vajon megfuttatjuk a kaprot, és megszórjuk liszttel. Felöntjük tejjel és tejszínnel, majd kiforraljuk. Kevés fűszerrel ízesítjük, majd beleforraljuk a megfőtt gombócokat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4