Receptek Gyerekmenü Főételek Tejfölös kaporszósz
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál margarin
1 pohár 20%-os tejföl
2 kanál rétesliszt
1 csipet ételízesítő
1 csokor kapor
Leírás
Margarinon a rétes lisztet megpirítottam, amikor színesedni kezdett, rátettem a kaprot. Ezzel is pirítottam néhány másodpercig, majd felöntöttem 6 dl vízzel. Beletettem az ételízesítőt és addig főztem, míg szépen besűrűsödött. Hozzáraktam a kis pohár tejfölt is, azzal is jól kiforraltam és máris elkészült a finom tejfölös kaporszószom. Nagyon finom főtt vagy sült húsokhoz, de én magában, vagy egyszerű tükörtojással (buggyantott tojással) is nagyon szeretem.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4