Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát kockára vágjuk és olajon megpároljuk. Rátesszük a rizst, majd kicsit együtt pároljuk. Hagyjuk langyosra hűlni. A darált húst tálba tesszük, sót, borsot, tojást és a hagymás rizst beletesszük és összegyúrjuk. Egy lábasban másfél liternyi vizet forralunk és húsleveskockával ízesítjük. Belerakom a gombákat. A húsból maréknyi gombócokat csinálunk és a vízbe tesszük. Lassú tűzön főzzük puhára. Kb. egy órát szoktam így főzni. 2 evőkanál lisztet elhabarok a főzőtejszínnel és beleöntöm. A gombócokat kiszedem ilyenkor és a levet leturmixolom. Tálaláskor a gombócokat nyakon öntöm.