Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húshoz hozzáadjuk az apróra vágott, forró olajon megpirított vöröshagymát, a tojást, a zúzott fokhagymát, az aprított petrezselymet, rozmaringot, kakukkfűvet, őrölt köményt és a mustárt. Sózzuk, borsozzuk és egynemű húsmasszává gyúrjuk. Vizes kézzel, kisebb, diónyi nagyságú golyókat gömbölyítünk belőle. Sós, forró vízben kifőzzük. Világos, vajas rántást készítünk, amit forró tejjel felengedünk. Belerakjuk a sajtot és a snidlinget, majd ebbe a mártásba rakjuk bele a kifőtt gombócokat. A mártást fűszerezzük és pár szem olívabogyót is rakunk bele.