Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tegyük egy tálba a vékony csíkokra vágott csirkét, a római köményt, a chilit, a só egy részét, a koriandert és a fekete borsot. Keverjük össze alaposan. Hevítsük fel egy serpenyőben az olívaolaj felét, majd adjuk hozzá a csirkehúst. Időnként megkeverve süssük kb. 10-15 percig. Tegyük félre.
Hevítsük fel egy serpenyőben a maradék olívaolajat, adjuk hozzá a felszeletelt hagymát, majd sózzuk meg. Pirítsuk 5 percig. Ezután tegyük bele a felszeletelt cukkinit, és süssük kb. 6 perc alatt aranysárgára.
Terítsük szét a hummuszt egy nagyobb tálaló tányéron, halmozzuk rá a csirkét, a cukkinit, a pirított napraforgómagot és a friss petrezselymet. Csepegtessünk rá olívaolajat és tálaljuk.
TIPP: Kínálhatunk hozzá pita kenyeret vagy zöldséghasábokat.