Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A halat lebőrözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk. A hagymát, az olajon üvegesre pároljuk, rászórjuk a pirospaprikát, majd beledobjuk a felvágott paprikát és paradicsomot. Fokhagymával, köménymaggal, sóval és paprikakrémmel fűszerezzük. Felöntjük 4 dl vízzel és lefedve, 30 percig főzzük. Ezután a halat is hozzáadjuk és pár percig még pároljuk benne. Ezt felöntjük a lisztes, tejfölös, vizes habarással és alaposan összedolgozzuk. Ezután leszűrjük, a halat összetörjük és a palacsintákba töltjük. Tálaláskor leöntjük a mártással, a halas palacsintákat.