Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Világos színű, hízott libamájat veszek, úgy 60-70 dekásat. Szerencsére már ismer a baromfis, így mindig szépet ad. Egy éjszakára hideg vízbe áztatom. (Volt már, hogy az áztatás kimaradt, akkor sem történik semmi, de a papírforma szerint áztatni kell.) Áttörlöm és elég jól megsózom. (Nem, nem lesz a máj kemény tőle.) Hátulról és alulról, hosszában elvágott fokhagymagerezdeket szúrok bele. Felforrósítok libazsírt, úgy egy doboznyit. Amikor a zsír nagyon meleg, óvatosan beleteszem a májat. Picit mozgatom. Lefedem és közepes lángon, 6-8 percig sütöm. Nagyon óvatosan megfordítom és további 8-10 percig sütöm a másik felét. Visszafordítom, rászórok egy kávéskanál pirospaprikát és még egy icipici sót. Még egy percig sütöm, aztán elzárom, lefedem és 10 percig hagyom pihenni. Utána óvatosan átteszem egy tálalós edénybe. Kifagyasztom és friss zöldségekkel tálalom.