Receptek Levesek Hideg gyümölcsleves

Hozzávalók

1 tk finomliszt
1 dl tejszín
1 késhegynyi őrölt fahéj
1 késhegynyi őrölt szegfűszeg
1 marék szeder
1 késhegynyi őrölt gyömbér
1 marék málna
50 dkg birsalma

Leírás

A birsalmát meghámozom és kicsumázom, majd vékony gerezdekre vágom. 8 dl vízbe beleteszem, beleszórom a fűszereket és csipetnyi sóval, cukorral puhára főzöm. Beleszórom a málnát és a szedret. A tejszínbe belekeverem a lisztet, és a forrásban lévő levest besűrítem vele. Felforralom és kihűtöm. Hűtőszekrényben jól lehűtöm és csészékben kínálom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4