Receptek Levesek Hideg barack leves

Hozzávalók

2 dl tejszín
15 dkg porcukor
1 csipet őrölt fahéj
1 darab citrom
2 darab egész szegfűszeg
1 dl félédes fehérbor
60 dkg kajszibarack

Leírás

A sárgabarackot kimagozzuk, meghámozzuk, majd negyed részét apró kockákra vágjuk. Mélyebb üveg- vagy porcelántálba halmozzuk, kb. 5 dkg porcukorral megszórjuk és 1 órára hűtőszekrénybe tesszük. A többi barackot feldaraboljuk és a maradék 10 dkg porcukorral, a szegfűszeggel, a fahéjjal, a fehérborral és a reszelt citromhéjjal, 1 l vízben, puhára főzzük, majd kicsit lehűtjük. Alaposan átturmixoljuk és kihűtjük. Hozzáadjuk a bort, a tejszínt, csipetnyi sót és jól összekeverjük. Beletesszük a kockára vágott barackot, megkeverjük és legalább fél órára, hűtőbe tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4