Hozzávalók

dl tej
3 kanál kristálycukor
2 tk vaj
1 tábla fehércsokoládé
3 csomag tejszínhabpótló por

Leírás

A tejszínhabporhoz hozzákeverjük a cukrot, majd apránként a tejet, és gépi habverővel, jól kikeverjük. A csokit gőz fölött megolvasztjuk, és hozzákeverjük a vajat. Egy őzgerincformát alufóliával kibélelünk, a felvert habot és a csokoládét egymás után, vékonyan belerétegezzük. Fóliával betakarjuk, és mélyhűtőben kifagyasztjuk. Fogyasztás előtt tálcára borítjuk, a fóliát eltávolítjuk, és szeletekre vágjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4